Studio Dança

is een jonge, dynamische danssschool waar (dans)plezier, gezelligheid,  persoonlijk contact, vakkundige begeleiding  en professionaliteit hand-in-hand gaan. Er wordt alleen les gegeven door docenten die met vakkennis, passie en pedagogische kennis dansles en balletles geven. Naast uitdagende choreografieën en spierversterkende oefeningen is er veel oog voor het aanleren van de juiste technieken in de les, waarmee eventuele blessures voorkomen kunnen worden.

Geen bomvolle lessen, maar een gezellig gevulde dansstudio waarbij persoonlijke begeleiding voorop staat!

Studio Dança heeft naast diverse dansstijlen ook een breed aanbod van kinderdanslessen, omdat voormalig eigenaresse Margot Denker-Uljee veel werkervaring heeft in het basisonderwijs en haar kennis en enthousiasme goed kan combineren met haar passie voor dansen. De dansschool onderscheidt zich door goede pedagogische kinderlessen te geven waarbij er veel aandacht is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling, samenspel en diverse ontwikkelingsgebieden van de kinderen. Door haar werk als leerkracht heeft Margot veel kennis van de  ontwikkeling van jonge kinderen en verwerkt dit in haar kinderlessen en deelt deze kennis met haar team. Er wordt gewerkt met diverse werkvormen, waar plezier uiteraard voorop staat!

Studio Dança heeft haar deuren geopend in januari 2013 en is nog steeds aan het groeien. Het lesaanbod in zowel Krimpen aan den IJssel als in Capelle aan den IJssel zal daarom nog verder uitbreiden.

Houd de site en Facebook  daarom regelmatig in de gaten, want regelmatig starten we nieuwe lessen!