Barre Workout

Een Total Body Workout voor lichaam en geest. Een unieke combinatie van ballet, pilates en yoga, die over is komen waaien uit Amerika en waar vele modellen, zoals Doutzen Kroes, bij zweren!

Met het elegante dansgevoel en de techniek van ballet train je je lenigheid, worden pilates oefeningen voor kracht en shape verwerkt en zorgt de yoga voor een stukje ontspanning en flexibiliteit met een sportief workout-sausje voor de conditie! Dit alles op energieke muziek die ervoor zorgt dat er een hoge fun-factor is.

Tijdens de les worden op een dansante manier armen, buik, billen, rug, conditie, balans en flexibiteit getraind en mag het hoofd even ontspannen en plezier maken!

Naast het trainen wordt er ook aandacht besteed aan de bewustwording van de lichaamshouding en het bewegen. Zo kunnen oefeningen nog effectiever worden uitgevoerd en wordt er een lichaamsbewustwording gecreëerd. Je gaat je bewuster, eleganter en zelfverzekerder voelen en dat zie je!

Je creëert al snel een sterk en elegant lichaam.

                                       Voel je goed en look good!!!

 

Voor wie?
De les is geschikt voor iedereen tussen de 18 en 68 jaar, getraind of ongetraind.
Danservaring of balletervaring is niet nodig, het is een workout met de ballet-feeling.
Optionele variaties op de oefeningen worden gegeven tijdens de les, waardoor het past bij de capaciteit van elke leerling.
Er wordt getraind in comfortabele kleding op blote voeten of sokken.
Deze les is geschikt voor iedereen die zich sterker, fitter en flexibeler wilt voelen!